ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тренінг у Тульчинському районному центрі зайнятості

Дата: 22.11.2018 16:28
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

22 листопада 2018 року в приміщенні Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості відбувся тренінг для осіб, які мають тривалу перерву в роботі, який провів представник ГО «Джерело Надії» Андрій Бабич.

Мета заходу - підвищити рівень активності та мотивації безробітних до праці, подолати їх утриманські настрої, сприяти розвитку комунікативних вмінь, навчити визначити пріоритетні цілі у працевлаштуванні та шляхи їх досягнення.

Учасники заходу набули навичок самопрезентації, підвищення самооцінки, налаштування на успіх, визначили власну позицію на ринку праці, професійні можливості та як побудувати стратегічний план дій щодо працевлаштування.

Також безробітні дізнались про можливість визначення стилів поведінки вдома і на роботі, про готовність виділяти пріоритети при плануванні своїх життєвих і професійних перспектив, а також готовність співвідносити свої професійні цілі і можливості.

Головним завданням заходу було сприяти підвищенню активності та мотивації безробітних до пошуку роботи, забезпечити розвиток комунікативних вмінь, вміння визначити пріоритетні цілі у працевлаштуванні та шляхи їх досягнення.

Наприкінці тренінгу провели вихідне анкетування. Кожен учасник розповів про свої враження, які склалися в результаті проходження заняття, а саме, що сподобалось, що будуть використовувати в подальшому, що нового дізналися.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь