ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинці найчастіше звертаються до ЦОП за отриманням власного податкового номеру

Дата: 18.04.2018 10:55
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

З початку поточного року в Центрі обслуговування платників Тульчинського відділення НемирівськоЇ ОДПІ реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) отримали 916 громадян. За словами начальника Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Віталія Чуби, видача громадянам карток платників податків з присвоєнням реєстраційного номера є найзапитуванішою серед адмінпослуг.

У трійці адмінпослуг, за якими найчастіше звертаються тульчинці до податківців, також видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків і реєстрація книг обліку розрахункових операцій.

Всього ж за січень-березень поточного року фахівці Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ надали тульчинцям понад 2 тисячі адмінпослуг. Ознайомитись з детальним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються податківцями, можна на інформаційних стендах, розміщених в Центрі обслуговування, або на суб-сайті ГУ ДФС у Вінницькій області (vn.sfs.gov.ua)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь