ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинське об’єднане управління Пенсійного фонду України інформує

Дата: 12.07.2018 15:27
Кількість переглядів: 258

Фото без опису

Зустрічі в трудових колективах стали дієвим засобом роз’яснення пенсійного законодавства населенню. Виходячи з цього, Тульчинське об’єднане управління Пенсійного фонду Вінницької області постійно працює у напрямку удосконалення роботи по забезпеченню вільного доступу громадян до об’єктивної і своєчасної інформації стосовно пенсійного забезпечення.
Так, 11 липня 2018 року заступник начальника управління А.Авраменко провела зустріч з трудовим колективом КНП „Шпиківської ЦПМСД” і Шпиківської селищної ради. Під час зустрічі представник фонду розповіла про умови та принципи призначення пенсії, про запровадження централізованої системи призначення і виплати пенсій та про законодавчі зміни які відбулися в пенсійному забезпечені протягом останнього року.
Також заступник висвітлила основні питання, щодо дотримання норм законодавства в частині нарахування мінімальної заробітної плати, доплати до мінімального внеску та належного оформлення трудових відносин найманих працівників.
Фахівець фонду розповіла про можливості отримання роз’яснень з питань пенсійного забезпечення за переваги веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, та отримання інформації за допомогою СМС –інформування.
Учасники зустрічей мали можливість поставити запитання та отримати на них вичерпні відповіді та одержали інформаційні буклети.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь