ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинський районний центр зайнятості повідомляє про переваги легальної зайнятості

Дата: 09.04.2019 15:04
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

На базі Тульчинської районної філії Вінницького ОЦЗ 08 квітня 2019 року заступником директора – начальником відділу надання соціальних послуг Забуранним Ігорем та за участю представника Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області був проведений інформаційний семінар «Легальна зайнятість» для тимчасово безробітних громадян.

Метою заходу є розкриття переваг легального працевлаштування, застереження учасників семінару від шахрайства при працевлаштуванні.

Під час зустрічі заступник начальника управління Алла Авраменко ознайомила присутніх з переліком послуг, якими можливо скористатися за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду, серед яких: отримання особистих даних з реєстру застрахованих осіб.

Також увагу присутніх було зосереджено на умовах набуття страхового стажу, вимогах до визначення права для виходу на пенсію за віком та переліку необхідних документів для надання до сервісного центру об’єднаного управління для призначення пенсії.

Представники Пенсійного фонду вже неодноразово брали участь в інформаційних семінарах з безробітними, на яких наголошували на перевагах офіційного працевлаштування та недопущення нелегальної зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь