ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Турнір пам’яті Анатолія Грубого

Дата: 06.12.2018 15:26
Кількість переглядів: 248

6 грудня 2018 року в рамках спортивно-масових заходів району з нагоди відзначення Дня української армії у ігровій залі центрального міського стадіону «Колос» відбувся відкритий обласний турнір зі змішаних єдиноборств ММА пам‘яті загиблого героя АТО, нашого земляка Анатолія Грубого. Юнацькі команди з регіонів Вінниччини та гості з Христинівки Черкаської області виборювали місця на п’єдесталі пошани, віддаючи шану пам‘яті нашому герою.
Тульчинська районна державна адміністрація допомагаючи організаторам турніру СК «Гепард» повністю забезпечив турнір нагороджувальною продукцією у вигляді кубків, медалей відповідного ґатунку та дипломів різного ступеню.
Участь у офіційній церемонії взяли перший заступник голови райдержадміністрації Боровський О.В., керуючий апаратом райдержадміністрації Найда Т.М., в.о. начальника відділу освіти, молоді і спорту Чепернатий С.В., які вручили ветеранам АТО нашого району Почесні грамоти з нагоди свята та грошові винагороди.
Керівництво СК «Гепард» у свою чергу вручило Подяку оригінального зразка голові Тульчинської райдержадміністрації Чубі В.В.. як вдячність за всебічну підтримку.
Відзначимо також високий рівень організаторам турніру, неповторний змагальницький дух юних спортсменів та органічну співпрацю усіх гілок влади та громадський організаціям району у такій святій страві як увічнення памя‘ті героя. За погодження усіх сторін даний турнір стане традиційним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь