ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Творча зустріч з Володимиром Шовкошитним

Дата: 23.04.2015 16:17
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

23 квітня у читальній залі Тульчинської центральної районної бібліотеки відбулась творча зустріч першого заступника Голови Національної Спілки письменників України, поета, прозаїка, публіциста, доктора філософських наук Володимира Шовкошитного з бібліотечними працівниками району. Володимир Шовкошитний, окрім іншого, активний учасник Революції Гідності і стояв на барикадах поруч зі своїми двома синами, один з яких нині на Донбасі захищає Незалежність країни.

Яскравим, цікавим, насиченим багатьма фактами своєї творчої біографії був виступ Володимира Шовкошитного. Цікавим було і те, що автор отримав пропозицію цього року висувати свої твори на Шевченківську премію.

Нині Володимир Шовкошитний займається і видавничою діяльністю. Як директор видавництва «Український пріоритет», на зустріч привіз кілька найпопулярніших книжок українських авторів з історії та сучасної літератури. Серед презентованих книг пана Володимира увагу присутніх привернули його прозові видання: «Білий кречет», роман «Боривітри» (саме за цю книжку письменника відзначено престижною Міжнародною літературною премією імені Миколи Гоголя «Тріумф»), «Герої народжуються на могилах героїв», «Мерехтіння зникань».

Неабиякий інтерес викликали твори, присвячені Майдану та українській історії, «Армагедон на Майдані» Василя Базіва, «Хрещатик плаза» Павла Вольвача, «Пророк» Олеся Ульяненка та інші, зокрема, кілька книжечок дитячої літератури. В кінці зустрічі кожний бажаючий отримав автограф Володимира Шовкошитного.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь