ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Іван Мовчан: «У 2013 році спільними зусиллями ми зробили серйозний крок у зміцненні бази закладів культури Вінниччини»

Дата: 26.12.2013 11:38
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

Обласна культурно-мистецька акція «Покровитель культури», що п’ятий рік поспіль проводиться на Вінниччині, 25 грудня зібрала у залі театру імені Садовського тих людей, які протягом року зробили вагомий внесок у розвиток культури регіону, надали відчутну підтримку мистецьким проектам.
2013 рік став особливим для розвитку галузі і увійде в історію Вінниччини як найбільш результативний у зміцненні матеріально-технічної бази закладів культури. Протягом року спільними зусиллями районів, територіальних громад та спонсорів відремонтовано 638 галузевих закладів на загальну суму понад 54 млн. гривень.
Вшанувати меценатів та подякувати їм за підтримку галузі на захід завітали голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан, перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський та Вінницький міський голова Володимир Гройсман.
«У цьому році спільними зусиллями, за повного розуміння керівників господарюючих суб’єктів ми зробили серйозний крок у зміцненні матеріально-технічної бази закладів культури області. Переконаний, що ця надзвичайно велика робота сприятиме тому, щоб наша молодь, жителі територіальних громад мали змогу формувати свою національну культуру, регіональні традиції та патріотизм. І наше завдання на найближчий час – забезпечити відповідність усіх закладів культури регіону сучасним європейським стандартам», - зазначив керівник Вінниччини Іван Мовчан.
Очільник регіону висловив подяку меценатам, які, усвідомлюючи значення культури для кожного українця, долучилися до цієї роботи. І побажав усім присутнім добра, успіхів та Божого благословення.
З вітальним словом до учасників заходу звернулися також перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський та Вінницький міський голова Володимир Гройсман.
Розпочинаючи церемонію вручення почесних відзнак тим зі спонсорів, які удостоєні цьогоріч звання «Покровитель року-2013», начальник управління культури і туризму ОДА Марія Скрипник зауважила, що з ініціативи керівника Вінницької області Івана Мовчана протягом 2013 року в галузі зроблено надзвичайно багато і ті показники, які сьогодні має область, - найкращі за весь період незалежної України. Тож володарем першої нагороди став голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан.
Загалом на святі за вагомий внесок у розвиток культури Вінниччини відзначено 26 меценатів регіону та міста.
Від Тульчинського району на обласну культурно –мистецьку акцію «Покровитель культури 2013» був поданий Гуров Олександр Валерійович – директор відокремленого підрозділу «Птахофабрика «Вінницький бройлер» публічного акціонерного товариства «Миронівський хлібопродукт».
Представником мецената Гурова О.В. на даному заході був присутній Стрій Роман Васильович, начальник дільниці відповідного господарства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь