ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Хмільнику відбулася виїзна колегія обласної державної адміністрації

Дата: 21.07.2017 07:43
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

Сьогодні, 20 липня, на базі санаторію «Медичний центр реабілітації залізничників», що у Хмільнику, під головуванням керівника ОДА Валерія Коровія відбулося виїзне засідання колегії обласної державної адміністрації, присвячене підсумкам соціально-економічного розвитку Вінниччини за І півріччя поточного року.

У роботі зібрання взяли участь голова обласної Ради Анатолій Олійник, очільники райдержадміністрацій та районних рад, міські голови міст обласного значення, голови об’єднаних територіальних громад Вінниччини, керівники силових структур, департаментів та управлінь регіону.

Відкриваючи засідання, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій наголосив на необхідності усвідомлення того рівня відповідальності, який стоїть перед кожним з представників органів влади.

«Зараз дуже складний період реформування правоохоронної системи. І, до речі, в цей період Вінницька область за підсумками першого півріччя за рівнем розкриття злочинів є найкращою в Україні. Але запорукою тут є дуже тісна співпраця структур і відомств силового характеру і органів місцевого самоврядування, - підкреслив Валерій Коровій. - Мипродовжуємо серйозний процес децентралізації, бюджетної децентралізації, яка дуже позитивновплинула на розвиток окремих територій, проте не всіх: там, де немає консолідації, загальної стратегії розвитку або бажання рухатися вперед, очевидних змін не відбулося».

Голова ОДА наголосив, що в такий непростий час успіхи всіх є успіхом кожного, а проблеми одного – спільні проблеми. Відтак висловив сподівання на відверту розмову як про досягнення, так і недоліки у сфері винесених на розгляд колегії питань.

Під час засідання учасники зібрання заслухали 8 позицій порядку денного, серед яких: стан агропромислового розвитку регіону за підсумками півріччя, динаміка виконання бюджету за звітний період, хід підготовки закладів освіти до нового навчального року, стан виконання в області урядової програми «Доступні ліки» та інші.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь