ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Мінмолодьспорту проведено просвітницьку лекцію-бесіду на тему 70-ї річниці Другої світової війни

Дата: 04.09.2015 16:03
Кількість переглядів: 287

02 вересня 2015 року відділ національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту разом із Українським інститутом національної пам'яті та громадською ініціативою "Освітня асамблея" провели просвітницько-інформаційну лекцію-бесіду на тему 70-ї річниці закінчення Другої світової війни.
Під час зустрічі з представниками молодіжних громадських організацій обговорювалися питання лектор заходу кандидат історичних наук, співробітник Українського інституту національної пам'яті Сергій Громенко наголосив, що власне популяризація наукових досліджень українських істориків може стати добрим "щепленням" проти російської пропаганди про Другу світову війну.
"Цього року фактично вперше 8 травня, день капітуляції нацистської Німеччини, на офіційному рівні за європейською традицією став Днем пам’яті та примирення", – зауважив начальник відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту Микола Ляхович. І, на його погляд, квітка маку – європейський та традиційний український символ, під яким ми вшановуємо пам’ять полеглих у Другій світовій війні, нагадує нам також і про тих, хто гине на сході України у боротьбі за незалежність. "Але ми добре знаємо, що той, хто захищає своє рідне, завжди перемагає!" – наголосив Микола Ляхович.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь