ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У соціальних ініціативах Глави держави «Діти – майбутнє України» особлива увага приділяється мережі позашкільних навчальних закладів

Дата: 19.11.2013 09:15
Кількість переглядів: 366

На цьому під час щотижневої апаратної наради наголосив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан. Заступник голови ОДА Любов Спірідонова нагадала учасникам наради, що 2013 рік в Україні оголошено Роком дитячої творчості.
«В області діють 62 позашкільні заклади (в галузі освіти), – повідомила Любов Спірідонова. – 61 тисяча дітей відвідує гуртки і студії цих закладів. У порівнянні з 2012 роком кількість їх вихованців зросла на 12%. Усіма позашкільними закладами (які діють не лише в галузі освіти, а й у галузі культури і спорту) охоплено 114 тисяч дітей (майже 76%). Це один з найкращих показників в Україні. На фінансування діяльності позашкільних закладів в області цього року виділено 43 млн. грн. Ця сума останніми роками щороку зростала на 10%.
За 10 місяців позашкільні заклади області взяли участь у 89 всеукраїнських конкурсах і привезли 189 перемог. Дуже важливо, щоб ми зберегли динаміку розвитку позашкільної освіти, адже це не просто заповнене дозвілля, а сприяння гармонійному розвитку дітей, їх профорієнтації, а також зменшення кількості правопорушень серед неповнолітніх».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь