ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У законодавстві щодо РРО відбулися зміни

Дата: 24.04.2018 11:12
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Тульчинське відділенняНемирівської ОДПІ нагадує платникам податків про зміни, внесені до Постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2000 р. № 1336 «Про забезпечення реалізації статті 10 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».
Кабінет Міністрів України постановою від 18.12.2017 року за № 984 вніс певні зміни щодо визначення граничного розміру річного обсягу розрахункових операцій.
Зокрема, для тих хто займається такими видами діяльності як, приміром, роздрібною торгівлею через засоби пересувної торговельної мережі, або ж роздрібною торгівлею на ринках, ярмарках (це не є вичерпним переліком) – встановлено граничний розмір в сумі 500 тисяч гривень.
В разі перевищення зазначеної суми, платник податків зобов’язаний використовувати належним чином зареєстровані реєстратори розрахункових операцій.
Щодо підприємств споживчої кооперації, які займаються роздрібною торгівлею та громадським харчуванням на території села, а також для сільськогосподарських товаровиробників, які використовують продукцію власного виробництва та для тих, хто здійснює роздрібну торгівлю медичними і фармацевтичними товарами та наданням медичних і ветеринарних послуг на території села встановлено граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій в сумі 250 тисяч гривень.
Зміни набрали чинності з 20 грудня 2017 року (моменту опублікування). Додатково звертаємо увагу платників, що відповідно до пункту 296.10 статті 296 Податкового кодексу України, платники єдиного податку другої та третьої груп , фізичні особи – підприємці) незалежно від обраного виду діяльності, обсяг доходу яких протягом календарного року перевищив 1 млн. гривень, обов’язково застосовують реєстратори розрахункових операцій.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь