ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Українська Армія додатково отримає 6,4 млрд грн.

Дата: 17.07.2017 12:16
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

Особливу увагу уряд приділив підвищенню боєздатності країни і забезпеченню потреб українських військових. Додаткові кошти (160 млн грн.) отримає Адміністрація Держприкордонслужби, які підуть на підвищення розмірів винагороди за безпосередню участь в АТО. 249,8 млн грн. будуть направлені на виплати допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців. Також збільшиться фінансування видатків на харчування та медикаменти військовим (6,3 млн грн). Уряд підтримає українську команду військових на міжнародних змаганнях «Ігри нескорених 2017» (3 млн грн). Ще 4 млрд грн. армія отримає із спеціального фонду за рахунок розподілення коштів спецконфіскату – грошей Януковича, що були заморожені на рахунках в державних банках.

Додаткове фінансування армії стало можливим після того, як 13 липня Верховна Рада ухвалила запропоновані урядом Володимира Гройсмана зміни до бюджету-2017, які передбачають збільшення фінансування видаткової частини головного фінансового кошторису країни. Такі зміни стали можливими завдяки перевиконанню плану по наповненню бюджету. Відновлення економіки і пожвавлення підприємницької діяльності дозволили додатково зібрати 28 млрд грн, які будуть направлені на збільшення фінансування інфраструктурних і соціальних проектів, підвищення безпеки держави і зміцнення енергонезалежності. Уряд виконує своє головне завдання – трансформувати економічні успіхи держави в покращення життя українців

Слід відзначити, що на Вінниччині лише за минулий рік на зміцнення матеріально-технічної бази військових формувань та правоохоронних органів виділено дев’ять мільйонів гривень. Родини військових, загиблих під час проведення АТО, отримали допомогу на суму 15,2 мільйони гривень та 100% забезпечені житлом. На цей рік заплановане не менша фінансова підтримка відповідно до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016-2020 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь