ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Українсько-грузинський бізнес форум

Дата: 22.05.2013 10:17
Кількість переглядів: 373

До відома керівників підприємств

Райдержадміністрація інформує, що 24 - 25 червня 2013 року відбудеться 8-е засідання Спільної міжурядової українсько-грузинської комісії з питань економічного співробітництва, а також в рамках Комісії буде проведено українсько-грузинський бізнес форум.
З урахуванням потреб грузинського ринку особлива увага під час форуму буде привернута до підприємств, які працюють у сфері енергетичного, електротехнічного, будівельного, сільськогосподарського та переробного машинобудування, сільськогосподарській та харчовій сфері та з переробки продуктів харчування, будівництві та виробництві відповідних будівельних та оздоблювальних матеріалів, у т. ч. металоконструкцій, залізобетонних виробів, хімічної промисловості, деревообробки, інформаційних технологій та інші.
З рамковою програмою конференції Ви можете ознайомитися в управлінні економіки райдержадміністрації (вул. Леніна, 1, каб. 217, тел. 22557).
В разі зацікавленості просимо до 23.05.2013 року повідомити управління економіки райдержадміністрації про прийняте рішення за тел. 22557, або звернутися за адресою: вул. Леніна, 1, каб. 217.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь