ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Унікальна виставка в краєзнавчому музеї

Дата: 09.09.2014 16:43
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

3 вересня 2014 року в Тульчинському краєзнавчому музеї відбулася надзвичайно цікава подія – відкриття виставки авторської ляльки тульчинського підприємця Світлани Лєбєдєвої. В поточному році на міжнародному фестивалі авторської ляльки “Лялькаr’t” у Львові за участь у виставці “Сонце, Море, Любов” її було нагороджено дипломом за креативні зміни у суспільстві. Авторка представлених унікальних робіт зізналася присутнім: «Без лялькарства життя для мене - сірі будні. Творчість рятує мене від побуту. Ад­же ми повинні не про­сто прожи­вати своє жи­ття, ми по­винні радіти кожному дню».
Робота над виготовленням кожної ляльки чи композиції – тривала і деталізована до дрібниць. Але в результаті з’являються досить несподівані, оригінальні фігури, істоти тощо. С.Лєбєдєва має широке коло як шанувальників, так і колег по захопленню, таких же майстринь з України та за її межами. Вони часто зустрічаються на міжнародних виставках: «В Києві постійно проходить міжнародна виставка “Модна лялька” (організатор Ю.Шуманський), в якій ми братимемо участь вже вшосте. В цьому році відмовилася від двох виставок заради виставки в рідному місті. Ми не завжди можемо їхати на виставки за кордон, та завдяки галеристам, які везуть туди наші роботи, мої ляльки бачили в Москві та Пітері, Німеччині, Іспанії... Хочу сказати, що українські лялькарі - найкращі, а рівень їхніх робіт - надзвичайно високий».
Родина, друзі розуміють Світлану, тому вона успішно поєднує своє незвичайне захоплення з бізнесом і повсякденними клопотами. Авторка ляльок переконана: «Наше життя надзвичайно цікаве! В ньому стільки всього прекрасного і незвіданого. І потрібно лише не лінуватися, а вміти побачити красу нашого життя. Треба навчитись розуміти, що саме сьогоднішній день - найважливіший і душа людська має проявлятися у цьому світі зараз, сьогодні, в цю мить, і показати все, що вона вміє і може. Я постійно прагну чогось нового - ось весь мій секрет».
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь