ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Університет державної фіскальної служби України запрошує на навчання!

Дата: 02.08.2019 15:54
Кількість переглядів: 210

За умов децентралізації та реформи місцевого самоврядування, що тривають нині в Україні і мають на меті реорганізацію місцевого управління, скасування районних адміністрацій та зменшення територіально-адміністративних структур, планується запровадження нових адміністративних установ і посад – префектур та префектів, а також нових посад в органах місцевого самоврядування – старост об’єднаних територіальних громад. Згідно постанови Кабінету Міністрів України № 106 від 16 лютого 2019 року, серед вимог, які висуваються щодо освітнього рівня кандидатів на посади державних службовців і посадовців місцевого самоврядування, пріоритетності набуло отримання ними ступеня магістра з публічного управління та адміністрування.
Університет державної фіскальної служби України пропонує отримати диплом магістра зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» за 1 рік 6 місяців на заочній формі навчання за освітньою програмою «Регіональне управління та самоврядування».
Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України запрошує всіх бажаючих до співпраці!
Наша адреса: вул. Університетська, 31, м. Ірпінь, 08205.
Довідки за телефонами: (04597)62788, (044)9562788.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь