ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління Пенсійного фонду України у Тульчинському районі повідомляє

Дата: 20.08.2015 11:21
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

Управління Пенсійного фонду України у Тульчинському районі у зв’язку з зверненнями громадян щодо здійснення застрахованими особами доплати до мінімального страхового внеску за неповний місяць роботи у період з 01.01.2011 року повідомляє наступне:
Відповідно до ч. 3 ст. 24 Закону України „ Про загальнообо­в’яз­кове державне пенсійне страхування” від 09.07.2003 року страховий стаж обчислюється у місяцях . Неповний місяць роботи , якщо особа підлягала загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню або брала добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, зара­хо­вується до страхового стажу як повний місяць за умови, що сума сплачених за цей місяць страхових внесків є меншою, ніж мінімальний страховий внесок. Якщо сума сплачених за відповід­ний місяць страхових внесків є меншою, ніж мінімальний страховий внесок, цей період зараховується до страхового стажу як повний місяць за умови здійснення доплати в порядку визначеному правлінням Пенсійного фонду, до суми страхових внесків таким чином, щоб загальна сума сплачених коштів за відповідний місяць була не меншою , ніж мінімальний страховий внесок.
Особи, які здійснюють доплату, формують і подають до орга­нів Пенсійного фонду самі за себе відомості про суми доплати відповідно до частини третьої ст. 24 Закону згідно з додатком 30 до інструкції №21-1. Відповідна доплата здійснюється при призначені пенсії

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь