ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціального захисту інформує щодо розрахунків субсидії

Дата: 09.11.2018 16:36
Кількість переглядів: 204

Управління соціального захисту населення повідомляє про те, що субсидії на опалювальний сезон для домогосподарств, які використовують природний газелектричну енергію для індивідуального опалення, розраховується з 16 жовтня по 15 квітня включно, відповідно до “Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу твердого та рідкого пічного побутового палива”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848, із внесеними змінами Постановою КМУ №329 від 27.04.2018 р. та Постановою КМУ №841 від 17.10.2018 р.
Звертаємо Вашу увагу на те, що в жовтні субсидія призначена лише на 16 днів, відповідно і фактична норма споживання на природний газ опалення та електроопалення розрахована лише на 16 днів.
З листопада фактична норма споживання (кількість кубів) та (кількість кВт год.) збільшиться, в зв’язку з тим, що розрахунок буде проведений за повний місяць, обов’язковий платіж за житлово-комунальні послуги залишиться без змін.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь