ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації звертає увагу керівників підприємств району усіх форм власності

Дата: 13.04.2017 15:44
Кількість переглядів: 257

За 2 місяці 2017 року на підприємствах області травмовано 28 працівників з них 3 із смертельним наслідком.

Також повідомляємо про нещасні випадки, які трапились при виконанні лісосічних робіт в установах, які не здійснюють свою діяльність у сфері лісового господарства.

Так, 15.02.2017 року начальник відділу підсобного сільського господарства Вінницької обласної психіатричної лікарні №2 під час звалювання дерева на території господарства отримав сполучну травму тіла, закриту травму грудної клітини, обширний перелом ребер, внаслідок падіння дерева на нього.

22.02.2017 року робітник з благоустрою Балківської сільської ради під час звалювання дерева на території Балківського НВК «ДНЗ- ЗОШ І-ІІ ст.» отримав травму, внаслідок падіння дерева йому на ногу.

Також 10.02.2017 року підсобний робітник ТОВ «Термінус» під час розвантаження заготовок з кузова автомобіля, обладнаного гідравлічним бортом, в склад матеріалів та напівфабрикатів, отримав травму лівої ноги внаслідок падіння піддона із заготовками.

Всі травми по ступені тяжкості відносяться до важких і розслідувались комісіями із спеціального розслідування, якими були встановлені основні причини настання нещасних випадків і це як правило неналежне здійснення організаційного та технологічного керівництва виконуваних робіт.

Враховуючи вище викладене та з метою попередження виникнення нещасних випадків під час виконання робіт з підвищеною небезпекою та вантажно-розвантажувальних робіт, пропонуємо керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності, приватним підприємцям:

- не допускати виконання робіт підвищеної небезпеки без отримання дозволів на виконання робіт з підвищеною небезпекою та експлуатацію (застосування) машин, механізмів устаткування підвищеної небезпеки;

- забезпечити організацію проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та працівників, що зайняті на роботах з підвищеною небезпекою;

- вжити заходів з посилення профілактичної роботи щодо попередження нещасних випадків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь