ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації розпочинається заміна „чорнобильських” посвідчень І категорії

Дата: 06.06.2019 14:44
Кількість переглядів: 357

Постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2018 року №551 „Деякі питання видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та іншим категоріям громадян” зобов’язано обласні державні адміністрації до 01 січня 2020 року провести заміну посвідчень:

  • особи, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорії 1),
  • учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (категорії 2 і 3) з числа громадян, які брали участь у ліквідації інших ядерних аварій, у ядерних випробуваннях, військових навчаннях із застосуванням ядерної зброї, складанні ядерних зарядів та проведенні на них регламентних робіт;
  • особи, яка потерпіла внаслідок Чорнобильської катастрофи ( категорія 2). з числа постраждалих від радіаційного опромінення за інших обставин не з власної вини.

За повідомленням департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації в області розпочато процедуру заміни посвідчень особи, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія 1). Згідно графіку заміни документів, громадянам які проживають на території Тульчинського району та одержують пільги по посвідченням категорії 1, виданих особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, документи будуть замінюватись з 10.06.2019 року.

Для заміни документів громадянам необхідно звернутись в управління соціального захисту населення райдержадміністрації за адресою м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича,1 кабінет №106.

При собі мати наступні документи:

  • оригінал та копія паспорту;
  • оригінал та копія довідки МСЕК ( де вказана група та термін інвалідності);
  • фото 3х4;
  • оригінал посвідчення із вкладкою;

Довідки по телефону 2-12-85 або 2-41-32.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь