ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисте нагородження жінок Тульчинщини з державною відзнакою – почесним званням України «Мати – героїня»

Дата: 13.06.2017 16:07
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Матері на землі безумовно достойні поваги та шани, та особливо це стосується жінок, які народили та виховали п’ятеро та більше дітей, що отримали почесне звання України "Мати-героїня", що є вищою формою відзначення громадян за вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань сім'ї, материнства і дитинства, вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей дітей.

Багата на таких жінок і Тульчинщина. Так, гарного літнього дня, 13 червня 2017 року, голова райдержадміністрації Микола Васильович Підболячний, заступник голови райержадміністрації – Володимир Миколайович Глізнєцов, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Микола Володимирович Богач вручили посвідчення про присвоєння, відповідно до Указу Президента України від 13 травня 2017 року № 129/2017, почесного звання України «Мати-героїня», нагрудний знак та квіти п'яти чарівним жінкам району.

Сьогодні слова привітання та подяки звучали на адресу - жительці с.Василівка – Яровій Марині Олександрівні, 1977 р.н. , яка народила та виховує дев'ятеро дітей, Кордонець Олені Миколаївні, 1975 р.н., з с.Мазурівка - матері восьми дітей, жительці с.Клебань - Перетятко Вікторії Миколаївні, 1976 р.н., яка виховує шестеро дітей, Рябчук Тетяні Анатоліївні з м.Тульчин, 1967 р.н., матері п'яти дітей та Шимко Надії Михайлівні, 1965 р.н., яка виховує п'ятеро діток.

Керівництво району висловлює глибоку вдячність матерям – героїням за невтомну працю, за недоспані ночі, за правильне і гідне виховання своїх дітей та бажає берегиням роду людського радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь