ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисте привітання багатодітної матері з державною відзнакою почесним званням України Мати героїня

Дата: 08.10.2015 15:50
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

В районі існує дуже гарна та добра традиція - урочисто вітати та вручати державні нагороди багатодітним матерям, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня».
Так, 8 жовтня 2015 року в урочистій обстановці голова районної державної адміністрації Микола Підболячний за участі керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Миколи Богача, вручив нагрудні знаки до почесного звання «Мати - героїня» та посвідчення до них багатодітним матерям, яким Указом Президента України П.Порошенка «Про присвоєння почесного звання «Мати - героїня» від 21.08.2015р. № 134/2015 присвоєно почесне звання «Мати - героїня».
Сьогодні високі державні нагороди та квіти отримали 2 чарівні жінки - Подолян Людмила Дмитрівна, жителька с. Крищинці та Носулько Тетяна Валентинівна, жителька м.Тульчин, які народили і зразково виховали п'ятеро дітей, створивши їм умови для всебічного їх розвитку, навчання та виховання.
Крім цього, багатодітні матері найближчим часом отримають державну одноразову матеріальну допомогу в розмірі 12 180 гривень.
Микола Підболячний привітав жінок з нагородою, побажав міцного здоров'я, довголіття, життя без турбот та негараздів, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей і онуків.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь