ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисте вручення посвідчень до почесного звання України «Мати–героїня»

Дата: 26.09.2014 16:54
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

26 вересня 2014 року відбулося урочисте вручення посвідчень до почесного звання України «Мати–героїня» та нагрудних знаків «Мати–героїня» двом жінкам нашого району.
За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпеченняумов їх всебічного розвитку Указом Президента України від 23 серпня 2014 року № 668/2014 почесне звання України «Мати–героїня» присвоєно Подлужняк Марії Олександрівні, 1927 року народження, жительці села Маньківка, яка народила та виховала 6 дітей та Указом Президента України від 23 серпня 2014 року № 671/2014 Лісовій Тетяні Михайлівні,1964 року народження, жительці села Суворовське, яка народила та виховала 5 дітей.
Почесну місію нагородження виконали голова Тульчинської районної державної адміністрації Г.Г. Роспутна, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації М. В. Богач, головний спеціаліст у справах сім'ї та молоді управління соціального захисту населення райдержадміністрації В.О.Мирончук, голова Михайлівської сільської ради С.С. Олійник.
У своїх привітаннях вони висловили щиру вдячність матерям за їхній особистий внесок у зразкове виховання дітей, побажали їм наснаги, міцного здоров`я, сімейного затишку, здійснення усіх мрій і задумів та довгих років життя.
Сьогодні, когорта матерів-героїнь нашого району поповнилась ще на 2 жінки, які удостоїлися високого звання «Мати–героїня». Тепер їх в районі налічується 180, ще 2 клопонання про присвоєння почесного звання знаходяться на розгляді в Адміністрації Президента України.
Жінка-мати завжди викликає повагу та гідна захоплення. Всі знають, яка відповідальність лежить на плечах матері виростити дітей, і, вкладаючи у їх виховання щоденну працю , «підняти на ноги» п`ятьох і більше дітей.
Честь і хвала Вам за це, шановні матері!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь