ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисті проводи призовників осіннього призову 2019 року на строкову службу до лав Збройних Сил України

Дата: 04.10.2019 10:59
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя. 3 жовтня 2019 року в районному будинку культури відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову 2019 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.
Теплого осіннього дня провести хлопців в залі зібралися батьки, родичі, численні друзі, подруги тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.
Із напутніми словами і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили головний спеціаліст відділу цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Оксана Шпатарюк та керуюча справами виконавчого комітету Тульчинської міської ради Леся Косенко. У своїх виступах вони зазначали, що служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією, що перед хлопцями стоїть нелегке випробування, але саме армія допоможе їм зміцнити свій дух і тіло. А ще побажали, щоб той час, який хлопці там проведуть, не пройшов для них марно, щоб вони збагатились новими знаннями і обов’язково новими друзями.
До молодого поповнення українського війська з побажаннями легкої служби звернувся майор Каленик Олег Іванович, заступник військового комісара Тульчинського РВК, який не на словах знає, що таке виконувати свій військовий обов’язок.
Благословив призовників на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя благочинний Тульчинського церковного округу протоієрей Роман Рудаков.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь