ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага, формування конкурсної комісії!

Дата: 29.07.2016 14:24
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Відділ культури і туризму Тульчинської районної державної адміністрації відповідно з Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28 січня 2016 року № 955-VІІІ, оголосив з 29 липня 2016 року конкурс на посади керівників закладів культури, які знаходяться в комунальній власності Тульчинської районної ради (газета «Тульчинський край» від 29.087.2016 року № 31) та звертається до громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування, які зареєстровані на території Тульчинського району подавати по три кандидатури до складу конкурсної комісії по проведенню конкурсу на посади керівників закладів культури, які знаходяться у комунальній власності Тульчинської районної ради.

Пропозиції по кандидатурах приймаються відділом культури і туризму Тульчинської районної державної адміністрації до 23.08.2016 року за адресою: 23600, м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 62, відділ культури і туризму Тульчинської районної державної адміністрації.

Відбудеться жеребкування, щодо кандидатів до складу конкурсної комісії 25 серпня 2016 року о 9.00 за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 62, Тульчинський районний будинок культури (нарадча кімната).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь