ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага: конкурс «Краща громадська ініціатива України – 17»

Дата: 16.02.2018 09:38
Кількість переглядів: 242

Громадська спілка «Громадські ініціативи України» (http://nqonetwork.org.ua) продовжує проект з підтримки та поширення найкращого досвіду громадських організацій та ініціативних груп, які працюють в Україні та запрошує до подачі заявок для участі у четвертому конкурсі «Краща громадська ініціатива України – 17».
Метою конкурсу є відзначення, популяризація та поширення інформації серед громадськості України про важливі ініціативи, акції, проекти, які були реалізовані громадськими організаціями та ініціативними групами в різних регіонах України.
Учасники конкурсу – громадські організації, благодійні фонди, дитячі та молодіжні громадські організації, ініціативні групи громадян, а також їхні коаліції, мережі та об’єднання.
Цей конкурс покликаний створити майданчик для обміну найкращими ідеями у сферах активізації місцевих громад, вирішення місцевих проблем, створення партнерства між громадою та муніципалітетом / бізнесом, а також запровадження інноваційних методів діяльності в роботі неурядової організації / місцевої громади / ініціативних груп.
Для участі у конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму, яка знаходиться в додатку (Аплікаційна форма – http://nqonetwork.org.ua/wp-content/uploads/2017/07/apl form-Best-civic-initiative-2017.doc ) та надіслати її до 1 березня 2018 року на адресу: civilukraine@gmail.com з поміткою «Краща громадська ініціатива України – 2017».
Всі отримані в рамках конкурсу описи кращих громадських ініціатив будуть опубліковані на сайті громадської спілки «Громадські ініціативи України» ( http://nqonetwork.org.ua ). Переможець у кожній з восьми номінацій отримає запрошення взяти участь у всеукраїнському форумі «Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад», диплом переможця та цінні подарунки від однієї з організацій, що входять до громадської спілки «Громадські ініціативи України».
Переможці визначатимуться в таких номінаціях:
  • краща ініціатива у сфері екології та охорони навколишнього середовища;
  • краща ініціатива у сфері волонтерства;
  • краща ініціатива у сфері захисту та представлення інтересів (адвокати);
  • краща ініціатива у сфері роботи з дітьми та молоддю;
  • краща ініціатива у сфері місцевого розвитку;
  • краща ініціатива у сфері роботи з дітьми з інвалідністю;
  • краща ініціатива у сфері культури;
  • краща ініціатива у сфері розвитку благодійності.
Критерії вибору переможців:
  • вплив реалізованої ініціативи на місцеву громаду;
  • актуальність проблеми, на вирішення якої була спрямована ініціатива;
  • інноваційність та оригінальність;
  • життєздатність та можливості до самофінансування ініціативи;
  • здатність до мультиплікації ініціативи.
Передбачається, що досвід учасників конкурсу буде в подальшому корисним для розробки нових проектів. Партнери та грантери громадської спілки будуть використовувати описані практики, як надихаючі приклади для своєї діяльності. Організатори очікують від конкурсантів лаконічності і зрозумілості в описі ініціативи, а також відкритості та готовності до створення партнерств і спільної реалізації проектів.
Визначення переможців
Конкурсна комісія з визначення переможців конкурсу складатиметься з представників 16-ти громадських організацій, що входять до складу громадської спілки «Громадські ініціативи України». Рішення конкурсної комісії буде опубліковане на веб-сторінці громадської спілки «Громадські ініціативи України» в березні 2018 року.
З попереднім конкурсом «Краща громадська ініціатива України» та його результатами можна ознайомитися на сайті спілки в рубриці «Історії успіху ОГС» - http://nqonetwork.org.ua/bloq/uspikh/

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь