ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага: шахраї!

Дата: 03.01.2018 11:30
Кількість переглядів: 222

Вінницька облдержадміністрація інформує, що Департамент кіберполіції Слобожанського управління Національної поліції України виявив та задокументував злочинну групу з ознаками організованості, учасники якої шахрайським шляхом, під виглядом благодійної діяльності, що нібито ініційована керівництвом Харківської облдержадміністрації, для допомоги учасникам АТО та лікування дітей, а також соціально незахищених верств населення, заволоділи грошовими коштами понад 556 підприємств різних форм власності на всій території України, в тому чисті у Вінницькій області.

Доводимо до відома підприємств, установ і організацій району, підприємців інформацію про небезпеку проявів подібного шахрайства та їх недопущення. У разі отримання таких звернень, з метою перевірки їх законності, підприємцям, керівникам підприємств, установ і організацій необхідно негайно повідомляти правоохоронні органи.

Наша пильність та оперативність убезпечить від можливих фінансових втрат на користь подібних шахрайських груп у непростий для країни час!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь