ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В громадах Тульчинського району завершують обговорення Плану перспективного розвитку на 2019 – 2021 роки

Дата: 28.01.2019 15:36
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

Протягом тижня, що минув, Заозернянська, Богданівська та Сільницька громади на засіданнях виконавчих комітетів серед інших питань обговорювали питання Планів перспективного розвитку громад на наступні три роки.
Зокрема, Богданівською сільською радою заплановано реалізувати наступні проекти:
  • ремонт та оснащення будинку культури;
  • будівництво водогону по вул.. Б.Хмельницького, Шевченка, Свободи, Партизанській, Кавунівській, Вишневій, Польовій, Подільській.
Також на території сільської ради реалізовуватиметься проект по будівництву бригади з вирощування курчат – бройлерів на території сільської ради ВП «Птахофабрика Вінницький бройлер» «ПАТ «МХП».
На території Заозерненської сільської ради до реалізації запропоновано наступні проекти:
  • будівництво внутрішньогосподарського комплексу ТОВ "Вінницька птахофабрика" з переробки органічної частини відходів сільсьогосподарського виробництва та отриманням біогазу із біомаси рослинного та твариного походження, розташованого на території Заозерненської сільської ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області
  • будівництво внутрішньогосподарського комплексу ТОВ "Вінницька птахофабрика" з переробки органічної частини відходів сільсьогосподарського виробництва та отриманням біогазу із біомаси рослинного та твариного походження, розташованого на території Заозерненської сільської ради і Білоусівської сільської ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області. Дільниця по виробництву біогазу №2. Дільниця когенераційної станції встановленою електричною потужністю 12МВт №2;
  • утеплення Будинку культури.
Сільницькою сільською радою планується в наступні три роки здійснити заміну вікон в місцевій школі та сільському будинку культури.
Члени виконкомів зазначених сіл заслухали інформації сільських голів, обговорили та схвалили запропоновані об’єкти а також шляхом голосування затвердили їх до реалізації на 2019, 2020, 2021 роки.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь