ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі проведено чергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічної розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми

Дата: 27.07.2017 16:02
Кількість переглядів: 231

26 липня 2017 року проведено засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічної розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми за участю працівників управління соціального захисту населення, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, сектору молоді та спорту, служби у справах дітей, Тульчинського районного центру зайнятості за участі представників Тульчинської міської ОТГ, Тульчинського ВП НВП ГУНП у Вінницькій області. Засідання проводив заступник голови райдержадміністрації - Глізнєцов В.М. Розглядались наступні питання:
1. «Щодо проведення інформаційної кампанії до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми» .
2. «Механізм взаємодії щодо реагування на вчинення сімейного насильства структурних підрозділів райдержадміністрації з відділами Тульчинської міської ОТГ та Шпиківської селищної ОТГ».
3. «Щодо виявлення фактів насильства в родинах, де виховуються неповнолітні».
Стосовно кожного розглянутого питання прийняті відповідні рішення, які рекомендовані до виконання відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації та правоохоронним органам.
Підсумовуючи результати засідання, Глізнєцов В.М. наголосив на необхідності об’єднання спільних зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості міста щодо вирішення зазначених питань.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь