ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі стартує щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Дата: 24.11.2014 16:27
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

З 25 листопада 2014 року на Тульчинщині традиційно стартуватиме акція «16 днів проти насильства». Заходи охоплять цілу низку дат та триватимуть до 10 грудня – відзначення Дня прав людини.
З метою привернення уваги тульчинців до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми спеціалістами управління соціального захисту населення райдержадміністрації було складено план проведення заходів Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у Тульчинському районі.
Відповідальними за підготовку проведення заходів визначено: управління соціального захисту населення, відділ освіти, служба у справах дітей райдержадміністрації, Тульчинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, кримінальна міліція у справах дітей Тульчинського РВ УМВС.
Метою проведення акції «16 днів проти насильства» є підвищення обізнаності населення про те, що насильство проти жінок і дітей є порушенням прав людини, заохочення усіх громадян боротися із цим явищем; формування у свідомості всіх верств населення нетерпимого ставлення до насильства;
Реалізація поставлених завдань передбачає проведення інформаційно – профілактичної роботи з сім’ями, дітьми та окремими особами, які опинилися у складних життєвих обставинах, проведення групових заходів з учнівською молоддю району.
Протягом вказаного періоду в навчальних закладах району і в культурно–освітніх установах за участі представників відповідальних підрозділів райдержадміністрації та правоохоронних органів пройдуть семінари, лекції, навчальні тренінги, відеолекторії, години спілкування, виставки літератури на тему попередження та профілактики насильства в сім'ї, дитячому та молодіжному середовищах, питання гендерної рівності, формування правової свідомості підростаючого покоління.
З питань участі в проведенні акції «16 днів проти насильства» необхідно звертатися до управління соціального захисту населення районної державної адміністрації за тел. 2-24-56.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь