ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі стартувала літня оздоровча кампанія серед дітей та молоді 2018 року

Дата: 17.05.2018 11:36
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

17 травня 2018 року під головуванням голови районної державної адміністрації відбулось засідання Координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей та молоді району у 2018 році. Згідно порядку денного обговорювалися такі питання:
– Організаційні заходи з підготовки та проведення літньої оздоровчої кампанії 2018 року в районі;
–Організація роботи таборів денного перебування на базі загальноосвітніх шкіл району;
– Дотримання санітарно – гігієнічних вимог в місцях оздоровлення та відпочинку дітей;
– Про готовність ТОВ дитячого оздоровчого закладу санаторного типу ««Подільський Артек»» до відкриття оздоровчого сезону 2018 року.
По завершенні засідання координаційної ради, затверджено ряд рішень щодо належної підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року, що матимуть вплив на покращення ефективності літньої оздоровчої кампанії.
На даний час в районі проживає понад 1500 дітей із числа пільгової категорії, з них: 555 – дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, 87 - дітей з інвалідністю, 36 - дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 218 - обдарованих та талановитих дітей, 178 - дітей учасників АТО, 17 - дітей з числа сімей переселенців.
Під час проведення літньої дитячої оздоровчої кампанії в 2018 році на території району планується фунціонування 16 закладів оздоровлення та відпочинку: 1 санаторного типу – ДОЗ ДС «Подільський Артек», 15 – таборів денного перебування на базі загальноосвтніх шкіл району.
На виконання рішення 22 сесії районної ради 7 скликання від 22 березня 2018 року № 345 «Про районну програму оздоровлення та відпочинку дітей і молоді на 2018 – 2020 роки» на проведення дитячої оздоровчої кампанії 2018 року з місцевих бюджетів вже виділено понад 700, 000 тис.грн, що надасть змогу надати оздоровчі послуги дітям з пільгових категорій району.
Спільна задача органів виконавчої влади та Тульчинської міської територіальної об'єднаної громади, Шпиківської ОТГ, Кирнасівської селищної ради та сільських рад в 2018 році - 100 % оздоровлення дітей із числа пільгової категорії району.
За більш детальною інформацією щодо оздоровлення дітей та підлітків району, необхідно звертатись координатора оздоровчої кампанії - управління соціального захисту населення райдержадміністрації за адресою м.Тульчин, вул. Миколи.Леонтовича, 1, каб 407 та за тел. 2-24- 56, 2- 22 - 45.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь