ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках проведення Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» податківці району закликають громадян повідомляти про факти продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім.

Дата: 06.07.2015 09:02
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

У поточному році працівниками фіскальної служби виявлено 8 порушень у суб»єктів господарювання в сфері роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, до них застосовано штрафних санкцій на суму 24,1 тис.грн.. Серед порушень це - реалізація необлікованого товару; незабезпечення щоденного друкування Z-звітів та їх зберігання; не проведення готівкових коштів через РРО.
У відповідності до вимог статті 15-3 Закону України від 19.12.1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» діє заборона продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, що не досягли 18 років.
Працівники податкової служби викриватимуть несумлінних суб’єктів господарювання, які намагаються заробити гроші на здоров’ї підлітків. Як відомо, кожен суб’єкт господарювання, перед тим як отримати ліцензію на право торгівлі алкоголем і тютюном, знайомиться з правилами та вимогами торгівлі цими товарами, а також з відповідальністю за відхилення від них. Тому закон порушується усвідомлено, а не через незнання.
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що відповідно до чинного законодавства, продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім карається анулюванням ліцензій та штрафними санкціями. Розмір штрафу, який застосовується Департаментом з питань адміністрування акцизного збору і контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів до суб’єкта господарювання, складає 6800 гривень.
З метою оперативного реагування на порушення правил торгівлі, а саме - продажу дітям алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів, створено телефон довіри –6-47-80

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь