ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках відзначення 25 річниці народження незалежної України на території Кинашівська сільської ради в с.Нестерварка урочисто відкрито капітально відремонтований спортивно-ігровий комплекс

Дата: 02.09.2016 11:49
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

Дана подія стала можливою в рамках реалізації проекту «Кожна дитина – варта бути щасливою». На 13 обласний конкурс проектів територіальних громад Кинашівською сільською радою був поданий проект з такою назвою, який передбачав відновлення недіючого стадіону, і як переможці цього конкурсу вдалося залучити з обласного бюджету 70 тис.грн.
Підприємством – партнером в проекті виступило ПСП «Україна» (керівник Лучко А.А.) із співфінансуванням 10 тис.грн.
На відкриття комплексу завітали голова райдержадміністрації Підболячний М.В., завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Чепернатий С.В., депутати сільської, районної та обласної рад, виконавці робіт, футбольні команди Кинашівської, Мазурівської та Нестерварської ЗОШ, які взяли участь в турнірі з футболу «Кубок Незалежності» та малеча з населених пунктів територіальної громади разом з мамами, татами, бабусями та дідусями.
В своїй вітальній промові М.Підболячний відзначив, що це перший масштабний проект спортивного спрямування за останні роки та закликав решту територіальних громад району до подібних звитяг.
Свої пісні присутнім на святі глядачам подарувала юна співачка з Тульчина Даша Борисенко.
Та не було б свято таким яскравим, якби на нього не завітали «Фіксіки» з Агенства Свят «5 зірок». Герої мультсеріалу впродовж 2 годин розважали малечу конкурсами, танцями, веселим «татуажем» та пригощали солодкою ватою.
Приїзд цих улюблених багатьма дітьми мультяшних героїв подарували
народний депутат України Іван Спориш та депутат районної ради Олена Швець, за що виконавчий комітет сільської ради та всі жителі надзвичайно їм вдячні.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь