ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Тульчині святкували 25-річчя Незалежності України

Дата: 25.08.2016 12:04
Кількість переглядів: 386

24 серпня 2016 року в м. Тульчині відбулися районні урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України, 25-ї річниці незалежності України за участю голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, голови районної ради Олексія Авраменка, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, державних службовців райдержадміністрації, інших державних установ, районної та міської рад, керівників та представників підприємств, установ і організацій району, районних осередків політичних партій та громадських організацій, учасників АТО і волонтерів району, місцевих ЗМІ.
Спочатку відбувся мітинг з нагоди підняття Державного прапора України на площі Героїв Майдану біля адміністративного будинку райдержадміністрації та районної ради. Далі учасники мітингу пішою ходою в супроводі духового оркестру з великою кількістю державних прапорів різного формату пройшли центральною вулицею міста до районного будинку культури, де оглянули виставку ужиткового мистецтва «Тульчинщина вітає щедрим урожаєм», представлену територіальними громадами району. В РБК були проведені урочиста частина та святковий концерт «Моя золотокоса земле, моєї долі оберіг» за участю майстрів мистецтв району.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації М.Підболячний. Керівник району привітав усіх присутніх з ювілеєм Української держави, повідомив про основні соціально-економічні здобутки району в останні роки, оголосив хвилину скорботного мовчання за загиблими у боротьбі за незалежність України. Корзини квітів були покладені до «Дошки пам’яті» на честь загиблих вінничан – учасників Революції Гідності та Антитерористичної операції на сході України, Меморіалу Слави, до пам’ятника Т.Г.Шевченку. Група осіб була нагороджена галузевими і обласними медалями та відзнаками, почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради, райдержадміністрації та районної ради, міської ради тощо.
В цей же день в храмах району відбулися молебні за Україну (за участю представників виконавчої влади та місцевого самоврядування). Великий інтерес у жителів району викликали спортивні змагання, присвячені 25-й річниці незалежності України: товариська зустріч з міні-футболу ветеранів спорту (50+) – Кубок Незалежності (м. Тульчин); два матчі-відповіді ½ фіналу V Кубку району з футболу (м. Тульчин, с. Клебань); турнір зі змішаних єдиноборств «Кубок Незалежності» - збірна команда м. Тульчина проти збірної Вінницької області (м. Тульчин).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь