ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Тульчині відбувся тренінг на тему: «Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми»

Дата: 24.05.2019 11:39
Кількість переглядів: 291

На даний час, торгівля людьми є одним із найсерйозніших злочинів проти людини, який має, як економічні, так і соціальні, педагогічні, психологічні причини. Будь-яка особа може постраждати від торгівлі людьми, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу.

23.05.2019 року з метою підвищення обізнаності щодо запобігання торгівлі людьми головним спеціалістом відділу сім’ї, гендерної політики та протидії торгівлі людьми управління сімейної політики та оздоровлення Департаменту соціальної та молодіжної політики Никодим Любов’ю Павлівною проведено тренінг щодо ідентифікації осіб , які постраждали від торгівлі людьми.

Головні завдання тренінгу - це підвищення рівня компетентності представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, установ та організацій Тульчинського району щодо ідентифікації осіб , які постраждали від торгівлі людьми, сприяти впровадженню проактивного підходу до виявлення постраждалих від торгівлі людьми, підвищення якості надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі суб’єктами взаємодії Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми у Тульчинському районі.

В тренінгу прийняли участь члени міжвідомчої ради Тульчинського району, представники Тульчинської ОТГ, Шпиківської ОТГ, працівники освіти та інші особи , що можуть ідентифікувати особу, що постраждала від торгівлі людьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь