ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Україні вже відкрито 551 центр безоплатної правової допомоги

Дата: 27.07.2017 14:33
Кількість переглядів: 266

Головна мета роботи уряду України залишається незмінною – трансформувати економічні успіхи в підвищення якості життя українських громадян. Верховенство права і боротьба с корупцією одна з цілей на шляху до цього. Уряд продовжує розширювати доступ до правової допомоги. В Україні вже відкрито 551 центр та бюро безоплатної правової допомоги. Їх послугами скористалось більше 600 тис осіб. За І півріччя до Єдиного контакт-центру звернулося 269 тис. осіб.

Уряд турбується про майбутнє дітей і молоді, яка потрапила в конфлікт с законом. В цьому році було відкрито ще два центри (Київський та Одеський), де такі підлітки можуть отримати комплексну допомогу. Послугами подібних центрів скористались 458 підлітків. 98 % з них демонструють позитивні зміни в різних сферах життя

Уряд впроваджує ефективну систему боротьби з корупцією. Протягом січня-червня 2017 р на погодження до НАЗК надійшло 92 антикорупційні програми. Уряд забезпечив належне функціонування Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. До Реєстру подано 1 427 400 електронних документів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь