ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій: «Децентралізація на сьогодні – об’єктивна необхідність»

Дата: 11.03.2015 08:23
Кількість переглядів: 292

Під час щопонеділкової робочої наради голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій вкотре акцентував увагу на важливості процесів децентралізації влади, які вже частково стартували в Україні.
Керівник Вінниччини, зокрема, зауважив, що зазначена реформа полягатиме у формуванні регіональними радами – обласними, районними – своїх виконавчих комітетів. І вже наступні вибори, попередньо заплановані на жовтень, забезпечать органам місцевого самоврядування таку можливість. Водночас, підкреслив Валерій Коровій, буде впроваджена інституція, яка забезпечуватиме координацію діяльності центральних та місцевих органів влади.
«Децентралізація – не просто слова. На сьогодні це об’єктивна необхідність. І наше завдання – належним чином організувати цю роботу, підготувати території до змін та створити умови для проведення чесних, демократичних виборів», - наголосив голова ОДА.
Валерій Коровій також зазначив, що основний акцент у процесі децентралізації буде зроблений в економічній площині - на кардинальне розширення повноважень органів місцевого самоврядування базового рівня.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь