ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій привітав вихованців Тульчинської школи-інтернат-ліцею з Днем Святого Миколая

Дата: 18.12.2015 16:18
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

У переддень свята голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій завітав до Тульчинської спеціалізованої загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІІ ступенів – ліцею, аби привітати школярів із Днем Святого Миколая.

Заклад, де навчається сьогодні 386 учнів, має також ліцейні класи з посиленим вивченням військово-спортивних дисциплін. Профільну підготовку за цим напрямом тут нині проходить 191 учень.
Очільник Вінниччини оглянув матеріально-технічну базу навчального закладу та умови, в яких проживають ліцеїсти. Затим завітав на шкільне свято, приурочене такому очікуваному дітьми Дню Святого Миколая.
До цієї події вихованці школи-інтернат-ліцею підготувалися старанно, презентувавши гостям заходу справжнє казкове дійство. Відтак, разом з подякою за позитивні емоції, приймали вітання від голови облдержадміністрації Валерія Коровія.
«Напередодні Дня Святого Миколая ми всі стаємо трішечки дітьми: очікуємо подарунків, віримо в чудо, прагнемо добра, любові, щирості та поваги один до одного. В такий непростий час, який переживає сьогодні Україна, це дуже важливо для кожного з нас. Це те, що нас об’єднує. І те, що ми маємо таких красивих, щирих, розумних дітей, яким Святий Миколай неодмінно принесе подарунки, переконує: в нашої країни – велике майбутнє», - зауважив у вітальному слові голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій.
Окремо керівник області звернувся до ліцеїстів закладу, зазначивши, що в цей нелегкий для держави період надзвичайно приємно бачити очі молодих, патріотично налаштованих юнаків та дівчат. І це вселяє віру в те, що майбутнє України в надійних руках.
Вітаючи зі святом, Валерій Коровій побажав вихованцям навчального закладу добра, впевненості та здійснення мрій. Затим усі діти отримали солодкі подарунки від обласної влади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь