ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 28.01.2019 15:16
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій 28 січня провів щотижневу робочу нараду з директорами департаментів та служб Вінниччини з актуальних питань життєдіяльності області.
Очільник регіону ознайомився з презентацією керівника Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури ОДА Сергія Волкова щодо пріоритетів розвитку галузі на 2019 рік, а також заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію в області.
Так, за повідомленням заступника директора Департаменту охорони здоров’я Надії Марусяк, в регіоні спостерігається покращення ситуації із захворюванням на кір. «За останній тиждень маємо тільки 300 випадків, а були й до 500. Вакцина в наявності, на сьогодні маємо 30 тисяч доз. По дитячих установах на кінець 2018 року вийшли на 91 % щеплення», - повідомила посадовець.
У свою чергу, торкаючись питання розвитку соціальної сфери, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Наталя Заболотна зауважила, що у Вінницькій області вже здійснено 249 призначень субсидії за новим порядком, тобто за принципом монетизації. Крім того, минулого тижня Вінниччина отримала 462 «пакунки малюка», тож станом на сьогодні, підкреслила посадовець, заборгованості по «пакунках» в регіоні немає.
Під час наради порушувались також питання розвитку фінансової сфери, галузі культури та агропромислового сектору.
По завершенню ж зібрання голова облдержадміністрації Валерій Коровій доручив відповідним службам тримати на особливому контролі ситуацію в тих територіях, де зі зміною погодних умов можлива проблематика водопілля. А також наголосив на необхідності розробки середньострокової програми з питань розчистки русел річок Вінницької області терміном на 3-5 років.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь