ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів робочу нараду з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення Вінниччини

Дата: 06.07.2016 10:21
Кількість переглядів: 236

Чергове засідання, яке в рамках щомісячних зустрічей відбулося 5 липня, традиційно пройшло за участі керівників окремих департаментів та служб регіону та було присвячене розгляду нагальних питань соціально-економічного розвитку області.

Під час наради проаналізовано виконання у ІІ кварталі 2016 року плану заходів щодо відбору на військову службу за контрактом та підсумовано виконання місцевих бюджетів за перше півріччя.

Особливу увагу Валерій Коровій акцентував на проведенні заходів з детінізації економіки. Він вкотре наголосив на необхідності системної та послідовної роботи у цьому напрямі задля максимального виходу підприємств на виплату легальних форм заробітної плати.

Голова ОДА торкнувся також питання організації громадських робіт по благоустрою територій, в тому числі, шляхом залучення до заходів із санітарної очистки населених пунктів та придорожніх смуг безробітних жителів регіону. Керівник Вінниччини нагадав учасникам наради про механізм фінансового забезпечення таких робіт – з місцевих бюджетів і Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, та закликав голів РДА та міських голів міст обласного значення максимально використовувати таку форму роботи для забезпечення санітарного порядку на територіях.

Окремо керівник облдержадміністрації зупинився на питанні ремонту доріг області. Проаналізувавши вже проведені цьогоріч заходи, Валерій Коровій доручив активізувати усі можливі ресурси та механізми, аби упродовж літнього періоду виконати максимальний обсяг ремонтних робіт та крок за кроком, у співпраці з місцевими громадами продовжувати роботу в цьому напрямку.

Також під час наради учасники засідання обговорили організаційні питання щодо початку жнивної кампанії та заслухали інформацію про результати візиту офіційної делегації Вінницької області до Сьвєнтокшиського воєводства Республіки Польща.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь