ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів щомісячну робочу нараду з головами райдержадміністрацій області

Дата: 08.04.2016 11:47
Кількість переглядів: 333

Чергове засідання, що відбулося 6 квітня під головуванням керівника Вінниччини Валерія Коровія, пройшло за участю директорів окремих департаментів облдержадміністрації і територіальних органів виконавчої влади та було присвячене низці нагальних питань життєдіяльності області.
У ході наради проаналізовано результати відбору на військову службу за контрактом за підсумками І кварталу 2016 року, доведено кількісні показники залучення контрактників на ІІ квартал у розрізі районів області, здійснено аналіз підготовки регіону до організації весняного призову на строкову службу.
Особливу увагу під час засідання Валерій Коровій приділив проблемним питанням, що виникли при передачі повноважень з державної реєстрації нерухомого майна та реєстрації фізичних осіб органам місцевого самоврядування. Очільник Вінниччини наголосив на безумовному дотриманні визначених законодавством термінів передачі адміністративних прав і повноважень на базовий рівень та забезпеченні належних умов для ефективності цього процесу.
Низку доручень дав голова облдержадміністрації і стосовно організації весняної акції з благоустрою і санітарної очистки територій населених пунктів області та залучення до цих заходів безробітних мешканців регіону на умовах фінансування з місцевих бюджетів та Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.
Також конкретні завдання озвучив керівник ОДА щодо підготовки місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування до комплексної перевірки стану цивільного захисту області Державною службою України з надзвичайних ситуацій. Валерій Коровій доручив посилити відповідну роботу в тих районах, які цього потребують, наголосивши при цьому, що від якості проведених заходів залежить безпека жителів області.
Крім того, під час наради обговорювалися підсумки виконання місцевих бюджетів за І квартал поточного року, стан соціальних виплат та низка інших актуальних питань соціально-економічного розвитку регіону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь