ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації

Дата: 11.03.2019 11:43
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Сьогодні, 11 березня, під керівництвом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія відбулась щотижнева нарада з директорами департаментів та служб Вінниччини щодо актуальних питань життєдіяльності області.
Голова облдержадміністрації заслухав інформацію про поточну ситуацію в регіоні за різними галузями.
На початку засідання Валерій Коровій акцентував увагу на результатах проведення Ради регіонального розвитку та підписання Меморандуму про створення українсько-корейського науково-дослідного центру.
Під час апаратної наради начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Тетяна Дорош поінформувала про виконання завдань у 2018 році та про ключові стратегічні цілі, визначені «Картою пріоритетів» структурного підрозділу ОДА.
Очільниця служби окремо зупинилась на питанні профілактики соціального сирітства в умовах деінституціалізації, проведенні координаційної роботи з питань попередження насильства та інших негативних проявів щодо дітей, а також реалізації права дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, виховуватись в сімейному оточенні. Під час наради Тетяна Дорош також розповіла про механізми захисту житлових і майнових прав дітей в області.
Заслухавши інформацію, Валерій Коровій відзначив позитивні результати завдань, виконаних структурним підрозділом ОДА за звітний період.
Під час засідання заступник директора Департаменту охорони здоров’я ОДА Надія Марусяк поінформувала присутніх про ситуацію щодо рівня захворюваності населення на грип та ГРВІ. За словами посадовиці, рівень захворюваності населення в області знизився. Медичні заклади повністю забезпечені противірусними та антибактеріальними препаратами.
У свою чергу, заступник Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА Валентина Кирилюк поінформувала про початок на Вінниччині весняно-польових робіт.
Під час апаратної наради директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна розповіла про виплату субсидій населенню області «живими грошима».
Також начальник ГУ ПФУ у Вінницькій області Олена Корчака поінформувала присутніх про виплату індексованих пенсійних виплат та монетизованих субсидій вінничанам.
Під час наради Валерій Коровій наголосив, що першочерговими завданнями залишаються питання соціального забезпечення, освіти та покращення якості надання медичних послуг.
Підсумовуючи засідання, голова ОДА дав ряд доручень структурним підрозділам за різними напрямками роботи.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь