ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації

Дата: 15.01.2019 07:57
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

14 січня, під керівництвом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія відбулась щотижнева нарада з директорами департаментів та служб Вінниччини щодо актуальних питань життєдіяльності області.

Голова облдержадміністрації заслухав інформацію про поточну ситуацію в регіоні за різними галузями.

Під час апаратної наради директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна поінформувала про виконання завдань у 2018 році та про ключові стратегічні цілі, визначені «Картою пріоритетів» структурного підрозділу облдержадміністрації.

Загалом, значна увага була приділена втіленню таких стратегічних цілей як: забезпечення надання допомоги та соціальної підтримки пільговим категоріям громадян (зокрема, учасникам АТО та членам їх сімей, внутрішньо переміщеним особам); надання якісних соціальних послуг та належних умов перебування в соціальних закладах обласного рівня; покращення ефективності системи соціального забезпечення, обслуговування та надання соціальних послуг населенню; створення сприятливих умов для розвитку і самореалізації української молоді; формування відповідального батьківства, а також подолання гендерно зумовленого насильства, в тому числі домашнього; протидія торгівлі людьми та забезпечення гендерної рівності.

Під час наради Наталя Заболотна також поінформувала про ключові пріоритети і напрямки роботи структурного підрозділу, заплановані на 2019 рік.

Заслухавши інформацію, Валерій Коровій відзначив позитивні результати завдань, виконаних структурним підрозділом ОДА за звітний період.

Директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський поінформував про поточну ситуацію в галузі.

У свою чергу, директор Департаменту охорони здоров'я ОДА Людмила Грабович поінформувала присутніх про ситуацію щодо рівня захворюваності населення на грип та ГРВІ. За словами Людмили Грабович, епідеміологічна ситуація на Вінниччині є стабільною. Крім цього, показник захворюваності населення на грип та ГРВІ в області на 30% нижчий епідпорогу.

Підсумовуючи засідання, голова ОДА дав ряд доручень структурним підрозділам за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь