ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 21.08.2018 09:19
Кількість переглядів: 244

20 серпня, під керівництвом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія відбулась щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів ОДА.
Під час засідання обговорено ряд важливих питань щодо стану справ області та розвитку регіону. Зокрема, значна увага була приділена завершенню підготовки шкіл області до нового навчального року, встановлення необхідного обладнання та забезпечення учителів дидактичним матеріалом. Також очільник області акцентував увагу на виконанні відповідних робіт, впорядкуванні приміщення для обласного театру ляльок та інших об’єктів.
Директор департаменту охорони здоров'я ОДА Людмила Грабович інформувала про стан підписання декларацій з вибору лікаря, реформування медичних закладів первинної ланки, а також про наявність відповідного обладнання для нового хірургічного корпусу ВОКЛ ім.М.І.Пирогова. Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій також звернув увагу на перебіг будівництва кардіологічного центру.
Під час засідання було обговорено ключові питання щодо виплати субсидій. За словами директора Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталії Заболотної, протягом останніх двох тижнів ситуація щодо виплат субсидій покращилася, адже станом на сьогодні 99,6% - це субсидії, які мали бути перераховані на наступний період без звернень. Наталія Заболотна також поінформувала про перебіг відповідних робіт з облаштування молодіжного центру, утеплення комплексного центру соціальної допомоги та інших об’єктів. Крім цього, значна увага була приділена забезпеченню учасників бойових дій коштами з державної субвенції для придбання житла. За словами Наталії Заболотної, протягом 2015 – 2017 рр. на 100% використано кошти з державної субвенції, які перераховані учасникам бойових дій на придбання житла. Загалом, протягом зазначеного періоду було придбано 82 квартири. На сьогодні вже перераховано кошти на рахунки зазначеної категорії, тож цьогоріч дві сім’ї з 16 вже придбали житло. Загалом, учасниками бойових дій та членами сімей загиблих придбано 84 квартири. Крім цього, вперше у цьому році надійшли кошти для забезпечення житлом осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також учасників бойових дій, які належать до категорії внутрішньо переміщених осіб.
Директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Микола Ткачук доповів про початок посівної кампанії та надав докладну інформацію про дотаційні виплати населенню за державними програмами, зростання показників експорту продукції області.
Під час наради обговорено питання щодо надання дозволів на користування земельними ділянками учасникам АТО, завершення виплат за відпускною кампанією. Підсумовуючи результати засідання, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій дав ряд доручень структурним підрозділам за різними напрямами, включаючи забезпечення належного стану доріг та розчистки водних об’єктів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь