ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів щотижневу оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 05.12.2016 16:19
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій 5 грудня провів робочу нараду з очільниками департаментів та служб регіону з актуальних питань життєдіяльності Вінниччини.

В ході засідання голова обласної Ради Анатолій Олійник інформував присутніх про італійську модель управління відходами за результатами візиту делегації області до Італійської Республіки, а заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Надія Насіковська проаналізувала ефективність надання адміністративних послуг з реєстрації прав на майно, їх обтяжень та реєстрації бізнесу в умовах децентралізації зазначених повноважень.

Крім того, голова облдержадміністрації заслухав інформацію про поточну ситуацію в регіоні. Так, за словами заступника голови ОДА Василя Броварника, на дорогах Вінниччини та в житлово-комунальному секторі ситуація контрольована. В період снігопадів техніка працювала в повному обсязі, і на всіх дорогах забезпечено проїзд.

Директор же Департаменту охорони здоров’я ОДА Людмили Грабович, у свою чергу, повідомила, що рівень захворюваності в регіоні на 28 % нижче епідпорогу, тож про карантинні заходи в навчальних закладах мова поки не йде. Випадків грипу на території Вінниччини, зауважила вона, на сьогодні не зареєстровано


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь