ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів щотижневу робочу нараду з керівниками департаментів та служб регіону

Дата: 10.07.2017 14:14
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Під час зібрання голова обласної державної адміністрації інформував учасників наради про проведені на базі області масштабні навчання з питань територіальної оборони, що передбачали формування обласного та районних штабів, переміщення на міський та позаміські командні пункти. А також повідомив про хід реалізації проектів з відкриття на Вінниччині нових виробництв, які дозволять створити для області значну кількість нових робочих місць.

Водночас Валерій Коровій заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію в регіоні у галузях АПК, охорони здоров’я, культури, фінансової сфери та озвучив низку робочих доручень керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації.

Так, за словами директора Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА Миколи Ткачука, в області триває жнивна кампанія. Окрім Чечельницького, збір ранньої групи зернових розпочали ще 15 районів Вінниччини. «На сьогодні зібрано більше 5 тисяч га озимого ячменю, урожайність складає 44 центнери з гектара. Розпочалися роботи зі збирання гороху», - відзначив Микола Ткачук.

За інформацією директора Департаменту фінансів ОДА Миколи Копачевського, в області вже виплачено 85 % відпускних, а обласний бюджет виконано на 51 %.

Заступник же директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Надія Марусяк, у свою чергу, інформувала про хід реалізації програми «Доступні ліки», а також зауважила, що виписку рецептів по інсуліну вже профінансовано на 1,2 млн. гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь