ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів щотижневу робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 16.07.2018 16:18
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

Під час засідання керівник Вінниччини торкнувся питання врегулювання ситуації, що склалася довкола Брацлавського агроекономічного коледжу.
За інформацією в.о. директора Департаменту освіти і науки ОДА Володимира Буняка, минулої п’ятниці Вінницький транспортний коледж провів раду колективу, погодившись із клопотанням Брацлавського агроекономічного коледжу про створення на базі їхньої платформи філіалу транспортного коледжу.
«Таким чином, ми даємо можливість працювати вчителям та навчатися дітям. Сьогодні ми їдемо в Міністерство, буде проговорена дорожня карта, підписуємо відповідні накази, тож Брацлавський агроекономічний коледж буде працювати як філія транспортного коледжу», - повідомив Володимир Буняк.
У контексті цього питання Валерій Коровій доручив вивчити можливості розширення у закладі номенклатури тих спеціальностей, яких потребує галузь сільського господарства регіону.
Окрім того, голова облдержадміністрації заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію в регіоні.
Так, директор Департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський доповів, що виконання обласного бюджету становить на сьогодні 51 % до річного плану. «Триває відпускна кампанія. Ми вже виплатили 654 млн. гривень педпрацівникам. Це 87 % від суми, яка має бути нарахована у травні-липні», - зауважив посадовець.
Заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, у свою чергу, відзначив, що на цьому тижні на трьох об’єктах розпочнуться роботи з поточного ремонту місцевих доріг. А у трьох школах-новобудовах, які плануються до введення в експлуатацію вже до початку нового навчального року, завершується увесь комплекс необхідних робіт.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь