ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій : «Розробка Стратегії 2020 - це лише перший крок, а попереду - побудова чіткої системи підпорядкування усіх наших дій цьому стратегічному документу»

Дата: 30.03.2015 12:25
Кількість переглядів: 266

На цьому наголосив очільник області під час апаратної наради в облдержадміністрації 30 березня.

«Стратегія збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року – це базовий документ і всі наші документи , що розробляються у будь – якій галузі: культури,освіти, медицини, повинні посилатись на нього. Розробка Стратегії - це лише перший крок , а попереду - побудова чіткої системи підпорядкування усіх наших дій цьому стратегічному документу. Тож роботу розпочато, наступний етап – винесення Стратегії 2020 на обговорення громадської ради , проведення декількох круглих столів з цього питання , щоб на кінець травня винести цей документ на розгляд депутатського корпусу»,- підкреслив голова ОДА.
Про підготовку стратегічного документу, розробленого за європейськими стандартами на період, що синхронізується із Державною стратегією регіонального розвитку до 2020 року, та його основні положення у формі презентації доповів учасникам наради директор департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Якубик.
Він назвав 2 принципові відмінності від попередніх Стратегій – широке залучення громадськості до розробки та обговорення документу та підготовка Планів його реалізації.
До складу робочої групи з приведення Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року у відповідність із Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2020 року увійшли провідні фахівці з економічних наук, керівники профільних департаментів та управлінь облдержадміністрації, представники депутатського корпусу обласної Ради, керівники підприємств, представники всіх вищих навчальних закладів області, спеціалісти з координації міжнародних проектів.
Основними стратегічними цілями розвитку Вінниччини на період до 2020 року визначено такі:
- Забезпечення територіальної цілісності області;
- Диверсифікація структури економіки області та розвиток інновацій;
- Залучення інвестицій та розвиток міжнародних відносин;
- Екологічна безпека області;
- Розвиток соціальної, культурної та туристичної сфери області;
- Розвиток місцевого самоврядування, бюджетна децентралізація та міжбюджетні відносини
Олександр Якубик зазначив, що до винесеної на обговорення обласної Стратегії -2020 можуть бути внесені доповнення до 6 квітня 2015 року.
Ознайомитись із текстом « Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року» можна на сайті обласної державної адміністрації :
http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%9B%D0%9C%D0%9B%D0%A79TEHE2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь