ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій у Тульчині: «Ми повинні створювати позитивний імідж своєї країни та її регіонів»

Дата: 08.02.2018 17:00
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

8 лютого 2018 року в м.Тульчині, в залі засідань адміністративного будинку районної ради відбувся публічний звіт голови районної державної адміністрації Миколи Підболячного в рамках проведення засідання колегії райдержадміністрації. Керівник району презентував інформацію з відеоматеріалами та слайдами про проведені заходи, виконання завдань та їх результати, використання коштів державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2017 році та основні завдання на 2018-й.
В роботі колегії взяв участь голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій. В залі також були присутні керівники та представники ряду структурних підрозділів обласної та районної державних адміністрації, інших державних установ, органів місцевого самоврядування, представники Громадської ради при райдержадміністрації, районних громадських об’єднань, професійних спілок, засобів масової інформації.
Керівник області прокоментував ряд районних показників та результатів під час звіту голови райдержадміністрації та розповів присутнім у залі про проблеми та перспективи розвитку Вінниччини у найближчі роки по окремим галузям, навів порівняльні статистичні дані.
Зокрема, В.Коровій повідомив наступне:
«Вінниччина – абсолютний лідер України по всіх економічних показниках. Не треба бити себе в груди, посипати голову попелом, просто створити нормальні умови, сприятливе середовище і все буде нормально!»
«Настав унікальний час – влада починає надавати послуги, а не «вчить, як жити», принаймні, намагається так робити!»
«Оперний фестиваль ТУЛЬЧИН-ОПЕРА-ФЕСТ визнаний найкращим старттапом в Україні в 2017 році, тому всім вам – велика вдячність за його реалізацію! Ми плануємо, що 8, 9, 10 червня в Тульчині буде три шикарних опери… Також ми виграли гранд щодо розвитку творчої спадщини М.Д.Леонтовича.»
Мова йшла про медицину, освіту, аграрний сектор, благоустрій та багато ін.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь