ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій: Відкриття лялькового театру та відділення екстренки в обласній дитячій лікарні – це реалізація потужних проектів, важливих для регіону

Дата: 16.09.2019 15:33
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Сьогодні, 16 вересня, під керівництвом голови ОДА Валерія Коровія відбулась щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час засідання очільник області зокрема подякував керівникам профільним департаментів за підготовку та організацію VII Міжнародного інвестиційного Форуму, відкриття обласного академічного театру ляльок та відділення екстреної медичної допомоги в дитячій обласній лікарні .

«Ці подарунки до Дня міста – дуже знакові події. Те, що ми зробили ввійде в історію. Мало хто вірив в реалізацію таких потужних проектів. Дякую за підтримку, зокрема бюджетній комісії обласної Ради» ,- наголосив голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Очільник області заслухав інформацію керівників департаментів та служб щодо основних напрямків життєдіяльності та розвитку регіону.

Серед ключових питань – виконання бюджету. За словами Ірини Зубань заступника директора Департаменту фінансів Вінницької ОДА , Вінниччина в цьому плані проблем немає.

«На сьогодні ми маємо 92% - виконання 9 – ти місяців обласного бюджету і 96% виконання зведеного бюджету області. 69 територіальних одиниць повністю виконали свої кошториси», - зауважила Ірина Зубань.

В свою чергу, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій наголосив, що потрібно робити все, аби завершити третій квартал без прогалин.

«Викликів більш між достатньо. Зараз готується новий бюджет країни. Згідно Бюджетного Кодексу - бюджет має бути внесеним до 15 вересня. Тому багато роботи, як у Департаменту фінансів так і в профільних структур. В нас є ряд питань, особливо, що стосується охорони здоров’я . Оскільки попередньо «вторинка» і частина «третинки» мають заходити на фінансування Національної служби здоров’я, потрібно дуже професійно працювати в цьому плані» - зауважив очільник області.

Під час щотижневої наради в.о. директора Департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк поінформував присутніх про стан освоєння на Вінниччині освітньої субвенції на реалізацію проекту НУШ.

«Ми рухаємось вперед . Що стосується закупівлі меблів – освоєно вже 94 кошті. Дидактичні матеріали – 52%. На 58% закуплено комп’ютерної техніки» , - зауважив в.о. директора Департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк.

У свою чергу, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна поінформувала про особливості призначення субсидій з 1 жовтня поточного року. Вона наголосила, що Вінниччина встигла вчасно подати всі відповідні реєстри.

Про перебіг осінніх польових робіт в області поінформував директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА Микола Ткачук.За його словами на Вінниччині стартував сезон цукроваріння. Триває збір пізніх культур. Зокрема, кукурудзи на зерно вже намолочено майже 30 тисяч тонн при урожайності 85 ц/га. На площі майже 7 тисяч га посіяна озимина. Так, озимої пшениці посіяно на площі 6,7 тис. га, озимого ячменю 80га, озимого ріпаку - на площі 45,8 тис. га

Підсумовуючи засідання, голова ОДА Валерій Коровій дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів за напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь