ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василівський вело-бібліотекар

Дата: 17.09.2013 11:18
Кількість переглядів: 396

Фото без опису

«Вело-бібліотекар» - це перевірена ідея, проект, який діє у Василівці щоліта і продовжує діяти по цей час. Отже, ідея полягає в тому, що бібліотекар привозить книжки користувачам на велосипеді, що дуже радує односельчан, адже це економить їх час. Зазвичай книги по замовленню доставляє бібліотекар, але не обов'язково, в цьому проекті беруть участь також волонтери, які бажають цим займатися. Тому майже щодня бібліотекар або волонтери здійснюють по селу такі собі бібліовеломарафони.
Під час таких бібліовеломарафонів з читачами організовуються додаткові заходи – буккросинг (тобто мандрування книги з дому в дім), ігри, бібліо-пікніки, бесіди про прочитане, тощо.
Бібліотекар Ковтонюк Ніна Миколаївна проводить також діалоги-огляди нової періодики для односельців-пенсіонерів, які вже не одне десятиліття є читачами бібліотеки. Така форма роботи допомагає краще зрозуміти проблему, висвітлену в статтях, співвіднести її з місцевими умовами, виробити власну точку зору.
Волонтери Косарева Ірина та Кобзар Карина, учениці 9 класу приймають участь у багатьох масових заходах бібліотеки, ведуть гуртки дитячої творчості, адже вони дуже талановиті дівчата. Та й спілкування з людьми їх захоплює, особливо їм хочеться допомогти людям похилого віку. Вони допомагають бібліотекарю розвозити книги по замовленню у проекті «Вело-бібліотекар», знайомити користувачів з новинками літератури.
Для більш детального ознайомлення з роботою бібліотеки-філії запрошуємо завітати на блог «Василівська бібліотека» http://vasylivkalb.blogspot.com/
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь